Support

Ønsker du å bruke PowerOffice Go samtidig som du fører regnskapet ditt selv?

Ved å etablere en supportavtale hos oss hjelper vi deg med:

I tillegg kan vi bistå med svar på regnskapsfaglige spørsmål og som tilkallingshjelp på regnskap og lønn. 

Ved å inngå en supportavtale med oss kan vi raskt hjelpe deg med de utfordringer du måtte stå ovenfor i forbindelse med bruk av systemet. I tillegg til at vi er teknisk gode på programmet har vi stor faglig kompetanse blant våre ansatte. Vi kan derfor samtidig tilby dere faglig støtte og/eller tilkallingshjelp til bokføring og lønn dersom dere skulle ha behov for det.

Vi har lang erfaring med PowerOffice Go og pr i dag har vi etablert over 250 kunder regnskapsprogrammet. Vårt supportteam svarer kun på tekniske spørsmål, men våre medarbeidere har bered kompetanse innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Dette betyr at vi kan hjelpe deg med både regnskapsmessige og tekniske utfordringer.

Du behøver ikke å være regnskapskunde hos oss for å etablere en supportavtale med oss.

Har du behov for hjelp kan du kontakte oss på e-post pogo@rralta.no eller telefon 784 56 000.

Se flere av våre tjenester

Rådgivning

Hos oss skal du alltid føle trygghet i at du får den hjelpen du måtte behøve. Våre flinke medarbeidere kan sammen med deg se på tiltak for å skape en mer lønnsom drift.

Regnskap

Hos Regnskap og Rådgivning skreddersyr vi løsninger til din bedrift. Ved hjelp av skybaserte løsninger vil du alltid ha regnskapet lett tilgjengelig.

Lønn/HR

Over mange år har vi hjulpet hundrevis av kunder med lønn og HR. Vi har mange dyktige medarbeidere som alltid er tilgjengelig for deg.

Forretningsfører

Liten tid? Våre dyktige medarbeidere står alltid klar til å hjelpe din bedrift med økonomiske og administrative oppgaver.

Support

Med over 200 kunder så har vi bred kunnskap om oppsett og bruk av PowerOffice Go, som vi også tilbyr som supporttjeneste.

Et komplett regnskapssystem, uansett brukerferdigheter

På få år har vi hjulpet over 200 bedrifter med å få en enklere arbeidshverdag, takket være Power Office Go.

Les mer om fordelene til PowerOffice Go:

Regnskap

Faktura

Timeføring

Lønn

Reiseregning