Rådgivning

Et regnskap er ikke bare et regnskap, det er også et viktig styringsverktøy for å skape og beholde en sunn og bærekraftig bedrift. 

Accountor 2021 - Stock - Foto- Tom-Birger Anundsen-1
Vi tilbyr flere rådgivningstjenester:

Ved å ta kontakt med oss kan vi bistå deg med utfordringer knyttet til din bedrift. Med over 400 kunder innenfor ulike næringer har vi god erfaring og kompetanse innenfor de fleste bransjer. Ved hjelp av nøkkeltallsanalyser kan vi gi din bedrift oversikt over områder du kan ta tak i for å styrke din bedrift og din lønnsomhet.  

Har du et problem eller en utfordring? Ta kontakt med oss på telefon 784 56 000 for en uforpliktende samtale. 

Se flere av våre tjenester​

Rådgivning

Hos oss skal du alltid føle trygghet i at du får den hjelpen du måtte behøve. Våre flinke medarbeidere kan sammen med deg se på tiltak for å skape en mer lønnsom drift.

Regnskap

Hos Regnskap og Rådgivning skreddersyr vi løsninger til din bedrift. Ved hjelp av skybaserte løsninger vil du alltid ha regnskapet lett tilgjengelig.

Lønn/HR

Over mange år har vi hjulpet hundrevis av kunder med lønn og HR. Vi har mange dyktige medarbeidere som alltid er tilgjengelig for deg.

Forretningsfører

Liten tid? Våre dyktige medarbeidere står alltid klar til å hjelpe din bedrift med økonomiske og administrative oppgaver.

Support

Med over 200 kunder så har vi bred kunnskap om oppsett og bruk av PowerOffice Go, som vi også tilbyr som supporttjeneste.

Et komplett regnskapssystem, uansett brukerferdigheter

På få år har vi hjulpet over 200 bedrifter med å få en enklere arbeidshverdag, takket være Power Office Go.

Les mer om fordelene til PowerOffice Go:

Regnskap

Faktura

Timeføring

Lønn

Reiseregning