Lønn/HR

Lønn og HR er et kompleks fagområde med mange lover og regler som ofte er i endring. Manglende kunnskap om dette kan gi store konsekvenser for bedrifter og ansatte. 

Accountor 2021 - Stock - Foto- Tom-Birger Anundsen-12
Tjenester vi tilbyr

Ved å overlate lønnsansvaret til oss kan du som arbeidsgiver være trygg på at dette blir tatt hånd for deg og dine ansatte på en best mulig måte. Hos Regnskap og Rådgivning Alta AS finner du mange ansatte med lang erfaring innenfor området. I tillegg har vi to ansatte som har spesialisert seg innenfor faget via Regnskap Norge sitt sertifiseringsprogram for Lønns- og HR-medarbeidere. Les mer om dette her

Ønsker du bistand innenfor lønn eller HR? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale på telefon 784 56000. 

Se flere av våre tjenester

Rådgivning

Hos oss skal du alltid føle trygghet i at du får den hjelpen du måtte behøve. Våre flinke medarbeidere kan sammen med deg se på tiltak for å skape en mer lønnsom drift.

Regnskap

Hos Regnskap og Rådgivning skreddersyr vi løsninger til din bedrift. Ved hjelp av skybaserte løsninger vil du alltid ha regnskapet lett tilgjengelig.

Lønn/HR

Over mange år har vi hjulpet hundrevis av kunder med lønn og HR. Vi har mange dyktige medarbeidere som alltid er tilgjengelig for deg.

Forretningsfører

Liten tid? Våre dyktige medarbeidere står alltid klar til å hjelpe din bedrift med økonomiske og administrative oppgaver.

Support

Med over 200 kunder så har vi bred kunnskap om oppsett og bruk av PowerOffice Go, som vi også tilbyr som supporttjeneste.

Et komplett regnskapssystem, uansett brukerferdigheter

På få år har vi hjulpet over 200 bedrifter med å få en enklere arbeidshverdag, takket være Power Office Go.

Les mer om fordelene til PowerOffice Go:

Regnskap

Faktura

Timeføring

Lønn

Reiseregning