Forretningsfører

Mange bedrifter gjør seg sårbare ved å kun ha en ansatt som sitter på regnskap og administrasjon. Ved eventuell sykdom eller oppsigelse har bedriften ingen som kan steppe inn med samme kunnskap, på kort varsel. 

Ved å velge oss som forretningsfører slipper du denne sårbarheten. Uansett om noe skulle skje med din tildelte partner har vi alltid noen i bakhånd så du kan slippe bekymringene med å finne noen nye, og det er blant annet dette som er kjernen i å sette bort oppgavene til et regnskapskontor. For å ikke snakke om de innsparte kostnadene ved å slippe og ansette noen på fulltid.  

Hos Regnskap og Rådgivning kan vi utføre alt fra A til Å, om det måtte være bistand med innreiseregler, rapportering til – og deltakelse på styremøter, og så videre. Uansett hvilke tjenester din bedrift eller ditt sameie/borettslag trenger kan vi sette sammen en løsning for å imøtese dette. Regnskap og Rådgivning Alta AS byr på kontinuerlig oppdatert kunnskap – uten merkostnad for deg som kunde.  

Se flere av våre tjenester

Rådgivning

Hos oss skal du alltid føle trygghet i at du får den hjelpen du måtte behøve. Våre flinke medarbeidere kan sammen med deg se på tiltak for å skape en mer lønnsom drift.

Regnskap

Hos Regnskap og Rådgivning skreddersyr vi løsninger til din bedrift. Ved hjelp av skybaserte løsninger vil du alltid ha regnskapet lett tilgjengelig.

Lønn/HR

Over mange år har vi hjulpet hundrevis av kunder med lønn og HR. Vi har mange dyktige medarbeidere som alltid er tilgjengelig for deg.

Forretningsfører

Liten tid? Våre dyktige medarbeidere står alltid klar til å hjelpe din bedrift med økonomiske og administrative oppgaver.

Support

Med over 200 kunder så har vi bred kunnskap om oppsett og bruk av PowerOffice Go, som vi også tilbyr som supporttjeneste.

Et komplett regnskapssystem, uansett brukerferdigheter

På få år har vi hjulpet over 200 bedrifter med å få en enklere arbeidshverdag, takket være Power Office Go.

Les mer om fordelene til PowerOffice Go:

Regnskap

Faktura

Timeføring

Lønn

Reiseregning