Regnskap

Regnskap er ofte et nødvendig onde som skaper mye frustrasjon. Ved å overlate regnskapet til fagfolk kan du frigjøre dyrebar tid.  

Vi tilbyr tjenester basert på dine behov
Accountor 2021 - Stock - Foto- Tom-Birger Anundsen-17

Hvorfor bruke tid på regnskap når du heller kan bruke tid på å utvikle egen bedrift? Har du regnskapet hos oss kan du alltid være sikker på at lover og regler blir overholdt, og at rapportering og betalinger til det offentlige skjer innen fristene.  

Feilrapportering til myndighetene eller opprydding av regnskap i ettertid, kan koste deg dyrt. Vi blir ofte kontaktet av kunder som har forsøkt å føre regnskapet selv, men som så har innsett at regnskap er mye mer komplekst enn hva mange reklamer tilsier. Unnlat å bruke din dyrebare tid på oppgaver som vi kan gjøre for deg.  

Det er lurt å tenke på hva man ønsker å bruke tiden sin på – å gjøre en best mulig innsats i selskapet man har, eller bruke mange timer på føring av eget regnskap.

Beathe Pettersen, daglig leder Regnskap og Rådgivning Alta

Se flere av våre tjenester

Rådgivning

Hos oss skal du alltid føle trygghet i at du får den hjelpen du måtte behøve. Våre flinke medarbeidere kan sammen med deg se på tiltak for å skape en mer lønnsom drift.

Regnskap

Hos Regnskap og Rådgivning skreddersyr vi løsninger til din bedrift. Ved hjelp av skybaserte løsninger vil du alltid ha regnskapet lett tilgjengelig.

Lønn/HR

Over mange år har vi hjulpet hundrevis av kunder med lønn og HR. Vi har mange dyktige medarbeidere som alltid er tilgjengelig for deg.

Forretningsfører

Liten tid? Våre dyktige medarbeidere står alltid klar til å hjelpe din bedrift med økonomiske og administrative oppgaver.

Support

Med over 200 kunder så har vi bred kunnskap om oppsett og bruk av PowerOffice Go, som vi også tilbyr som supporttjeneste.

Et komplett regnskapssystem, uansett brukerferdigheter

På få år har vi hjulpet over 200 bedrifter med å få en enklere arbeidshverdag, takket være Power Office Go.

Les mer om fordelene til PowerOffice Go:

Regnskap

Faktura

Timeføring

Lønn

Reiseregning